2020. Een bewogen jaar voor Nederhem – Halle

2020… een speciaal jaar voor ieder van ons. Dat kunnen we niet ontkennen. Een pandemie die de wereld inpalmde en de levens van vele mensen beïnvloedde. Het was een bijzonder jaar waarbij we heel wat wilskracht aan de dag moesten leggen, maar bovenal een leerzaam jaar. Als afgelopen jaar iets heeft aangetoond dan is het dat jouw woning, en de buurt waarin jouw woning zich bevindt, een cruciale rol spelen. Laat dat warme buurtverhaal nu net de meerwaarde van Nederhem zijn… In dit jaaroverzicht worden een aantal belangrijke én mooie gebeurtenissen die Nederhem het afgelopen jaar heeft verwezenlijkt, in de kijker gezet. Met de lancering van SIENA appartementen en het aanleggen van het groene Zennepark als kers op de taart. Wat zal 2021 brengen?
1. RUGA en MENTA uitverkocht in de lente van 2020
2020 startte alvast uitstekend, want tegen de lente hadden twee van de zes woontypes van Nederhem, MENTA en RUGA, nieuwe eigenaars.
MENTA éénkamerappartementen zijn perfect voor alleenstaanden, jonge starters of kleine gezinnen om een woonverhaal te starten. RUGA stadswoningen zijn een ideale uitvalsbasis om met het gezin in een bruisende buurt te leven. Wij wensen de MENTA-en RUGA-eigenaars heel veel geluk toe met hun nieuwe thuis.
Deze woontypes mogen dan wel uitverkocht zijn: in Nederhem is er nog steeds voor ieder wat wils! Ontdek het aanbod van onze overige types: BLUA, VERDA, SIENA en LIMEA.
2. Na regen komt zonneschijn
In juni deed er zich een mooi natuurverschijnsel voor. Een prachtig kleurenspektakel speelde zich af net boven de skyline van de Nederhemsite in Halle. Voor ons is dit ongetwijfeld het mooiste beeld van 2020. De roze lucht en de perfecte regenboog verschijnt net boven de RUGA woningen en VERDA appartementen. Wat mooi! Met dank aan fotografe Ann Sophie Dhondt voor het nemen van deze geweldige foto! Wie wil er nu niet elke dag opstaan met dit uitzicht?
3. Twee nieuwe modelappartementen voor Nederhem
Dankzij twee nieuwe modelappartementen die in de zomer van 2020 werden afgewerkt, is het mogelijk om bezoekers nog meer een realistisch beeld te geven over hoe wonen in Nederhem er uitziet. De nieuwe modelappartementen met inspirerende inrichting kan je bezoeken op afspraak. Zo heb je meteen een idee over de hoeveelheid licht, de ruimtes en de woonoppervlakten. Boek je persoonlijke afspraak om deze modelappartementen te bezoeken.
4. Ontmoeting met VERDA bewoners Linda en Willy
In 2020 mochten we ook een kijkje nemen in het leven van onze bewoners. In augustus ontmoetten we Linda en Willy. Zij wonen sinds de lente van 2019 in een VERDA woning van Nederhem. Waarom kozen ze voor een nieuwbouwproject? Wat trok hen aan in VERDA? Waarom Halle als woonplaats? Hoe hebben ze hun woning kunnen inrichten? Alle antwoorden op deze vragen, kan je lezen in het uitgebreide interview.
5. SIENA appartementen doen hun intrede in september 2020
SIENA, de nieuwste fase van Nederhem, werd gelanceerd in september. Deze appartementen hebben de ideale binnen- én buitenbeleving. SIENA biedt een ideale mix van 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen gaande van 74m² tot en met 125m² woonoppervlakte. De indeling is doordacht, met ruime leefruimtes en open keukens. Bovendien zit je in een SIENA appartement vlak bij het centrum en het station van Halle. Interesse? Bekijk de beschikbaarheid van SIENA hier.
6. Een eerste blik op het Zennepark in oktober
In oktober 2020 kregen we een eerste blik over hoe het Zennepark vlak bij Nederhem er zou uitzien. In de lente van 2021 zal het Zennepark aangelegd worden. De bestaande harde weginfrastructuur zal plaats maken voor een ecologisch groen waarin de oude bedding van de Zenne opnieuw in beeld gebracht wordt. Het nieuwe park biedt de nodige rust aan de bewoners. De combinatie van water, natuur en rust maakt van deze plek een ideale woonomgeving vlak bij de bruisende stad Halle. Deze heropwaardering wordt een ware verrijking voor de natuur, de stad en de buurtbewoners!
7. 2021, wat brengt het huidige aanbod?
2020 was een geslaagd jaar voor Nederhem, maar 2021 heeft nog meer in petto… Luxe penthouses van BLUA doen in het voorjaar van 2021 hun intrede. Ze hebben een prachtig zicht op het water en liggen vlak bij het centrum van de stad. Je kan binnenkort een bezoekje brengen aan een afgewerkte penthouse. Indien je interesse hebt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Liggen je interesses ergens anders? Een zeer licht en comfortabel appartement, een appartement met ruim terras of een thuis met uitzicht op het park… voor elk gezinstype heeft Nederhem een geschikte oplossing. Ontdek nog het reeds beschikbare aanbod van VERDA, LIMEA, BLUA en SIENA op de website.

Op de hoogte blijven? Volg onze Facebookpagina om het laatste nieuws van Nederhem te weten te komen.

2021, wij zijn klaar voor jou!