Doordachte luxe en comfort

VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. Combineer het comfort en de privacy van een groot huis met de geborgenheid en veiligheid van een appartement. Alle gelijkvloerse Verda wooneenheden beschikken over een ruime tuin, terwijl alle andere villa-appartementen een groot terras hebben. Binnen staat alles in het teken van natuurlijk licht en duurzame materialen. Een fantastische plaats om helemaal tot rust te komen.

De VERDA urban villa’s combineren het beste van het binnen- en buitenleven. Want sta even stil bij de terrasoppervlakte. Daar kunt u zonder enig probleem een ‘zomerkamer’ van maken met veel terrasplanten. En u houdt ruim plaats over voor tafels, stoelen en een ligbed.

Wanneer we door de grote schuiframen naar binnen stappen is ruimte ook daar een opvallende kwaliteit. De moderne architectuur zorgt voor veel licht en een doordachte indeling.

Parkeren doet u ondergronds. Daar zijn ruime parkings beschikbaar van waaruit elk appartement op een comfortabele manier met een lift bereikbaar is. Comfort is trouwens sowieso de rode draad in het ontwerp van de VERDA urban villa’s. De architecten hebben er niet alleen voor gezorgd dat er slechts enkele van deze luxueuze appartementen bij elkaar worden gebouwd, er is ook minutieus gewerkt aan de akoestische kwaliteit ervan.

Beschikbaarheid
Verda

Contact

U hebt een vraag of wilt graag een bezoek brengen aan de kijkwoningen?
Vul dan onderstaand contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met het immokantoor.

Als je op “verzenden” klikt, zal Nederhem vastgoed je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.