Perfect voor een dynamisch leven

BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. Alle appartementen in Nederhem hebben grote ramen die veel licht laten binnenstromen. Zo woon je in een appartement waarin je je meteen thuis zal voelen. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijk gevuld leven.

Droomt u van een eigen plek? Van uw eigen appartement dicht bij de stad? Maak dan snel kennis met de BLUA appartementen. Want zij maken die droom waar.

Zo is er om te beginnen het prachtig zicht op de stad en het water. Een zicht dat u niet alleen hebt van op de ruime, inkijkvrije en inpandige terrassen, maar ook vanuit uw woonkamer. De grote schuiframen zorgen voor een onbelemmerd uitzicht.

Zoals in het hele Nederhem project zijn ook hier consequent ‘onzichtbare’ comfortelementen verwerkt. Het lage energiepeil zorgt voor permanent aangename temperaturen en de dubbele wanden naar buren en gemeenschappelijke delen dragen bij tot een goed akoestisch comfort.

Gelukkig is comfort ook tastbaar Enkele voorbeelden hiervan zijn bv. Videofoon, een opbergruimte aan het terras, de beschikbaarheid van een eigen ondergrondse parking en berging of gemeenschappelijke fietsenstalling. Dit zijn zaken die u ongetwijfeld zult weten te appreciëren.

Beschikbaarheid
Blua

Contact

U hebt een vraag of wilt graag een bezoek brengen aan de kijkwoningen?
Vul dan onderstaand contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met het immokantoor.

Als je op “verzenden” klikt, zal Nederhem vastgoed je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.