Op maat van het leven

Droom je van je eigen appartement in het groen, maar toch dicht bij de stad? Wens je een makkelijk toegankelijke uitvalsbasis, en een volwaardige eerste woonst? Of een stabiele en betrouwbare investering in een nieuw en trendy woonconcept? Maak dan snel kennis met de Nederhem MENTA éénkamerappartementen!

De vraag naar betaalbare woningen voor alleenstaanden en kleine gezinnen neemt steeds toe. In 2017 bestond ongeveer één op de drie gezinnen uit één persoon, en tegen 2060 zal dit bijna één op de twee gezinnen betreffen. De belangstelling voor aangepaste wooneenheden is bijgevolg groot, en de MENTA éénkamerappartementen bieden een hoogwaardig antwoord op deze trend. Dit maakt dat de MENTA wooneenheden niet alleen uiterst geschikt zijn voor singles en kleine gezinnen, maar ook een interessante en intelligente investering zijn.

De MENTA wooneenheden zijn makkelijk toegankelijk vanuit de grote invalswegen. En toch kan elke bewoner genieten van het leven binnen een groene omgeving. Bovendien woon je op wandelafstand van de winkelstraten en de Grote markt.

MENTA staat voor comfortabel, functioneel en kwaliteitsvol wonen, aangepast aan de huidige wooneisen en –trends. Zoals in het hele Nederhem project, zijn ook hier consequent ‘onzichtbare’ comfortelementen verwerkt: het lage energiepeil zorgt voor permanent aangename temperaturen en de dubbele wanden naar buren en gemeenschappelijke delen dragen bij tot een goede akoestiek. Bovendien zijn ook de MENTA éénkamerappartementen uitgerust met grote ramen die veel licht laten binnenstromen. Van op jouw volwaardig terras geniet je van de openheid die de groene omgeving te bieden heeft.

Beschikbaarheid
Menta
Als je op “verzenden” klikt, zal Nederhem vastgoed je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Plannen en beschikbaarheid

UITVERKOCHT