Wonen aan het water

In Halle

Genieten langs het water

Nederhem ligt vlak bij het water en heeft uitzicht op de stad en de Basiliektoren van Halle. Het geheel nieuwe stratenplan, waarbij het doorgaand verkeer wordt omgeleid naar de achterzijde van Nederhem, zorgt voor autoluwe straten doorheen de nieuwe woonbuurt. Dit wordt aangevuld met paden voor fietsers en wandelaars.
Dit is dé buurt met een uitzicht om volop van te genieten!

Kom tot rust in het groen

Nederhem ligt in een prachtige groene omgeving. De combinatie van water, natuur en rust maakt dat dit de perfecte locatie is voor sport en ontspanning. Een picknick tussen het groen, een wandel- of fietstocht, een toertje lopen langs de in ere herstelde Zenne-oevers.
In Nederhem kan je voluit genieten van het leven.

Halle is een stad die leeft

In Halle kan je gezellig kuieren door de verkeersvrije winkelwandelstraten of deelnemen aan talrijke culturele activiteiten. Of genieten van de toffe terrasjes op de Grote Markt en nog zoveel meer.
Sportievelingen kunnen zich uitleven op de talloze fiets- en wandelroutes die je leiden naar de mooiste plekjes in de stad. Laat je bekoren door het weelderige Hallerbos of de pracht van het Pajottenland. Halle is de groene long op een boogscheut van Brussel.

Omgeving

Halle

Ons aanbod aan het water

 • VERDA

  Verda urban villa's

  De VERDA urban villa’s combineren het beste van het binnen- en buitenleven. Want sta even stil bij de terrasoppervlakte. Daar kunt u zonder enig probleem een ‘zomerkamer’ van maken.

  Meer info
 • BLUA

  Blua appartementen

  Droomt u van een eigen plek? Van uw eigen appartement dichtbij de stad?
  Maak dan snel kennis met de BLUA appartementen. Want zij maken die droom waar.

  Meer info
 • RUGA

  Ruga rijwoningen

  De RUGA rijwoningen zijn niet alleen zeer praktisch ontworpen, ze zijn ook uitzonderlijk ruim. Met een gevelbreedte van liefst 10 meter en een kamerbrede glaspartij naar het zuiden.

  Meer info
 • MENTA

  Menta éénkamerflats

  MENTA staat voor comfortabel, functioneel en kwaliteitsvol wonen, aangepast aan de huidige wooneisen en –trends.

  Meer info