Nieuws

29/10/2018

Oplevering units fase 2

Begin oktober gingen de opleveringen van fase 2 van start. Eerst en vooral zullen de gezinswoningen van het type RUGA worden nagekeken om nadien de sleutel te overhandigen aan de kersverse eigenaar. In november volgen eerst de VERDA urban villa’s en daarna ook de eerste BLUA-appartementen. Het doel is om alle nieuwe eigenaars de feestdagen in hun nieuwe woonst te laten doorbrengen.
10/10/2018

Kijkdag 21 oktober

Op zondag 21 oktober heten we iedereen welkom op de laatste kijkdag van het jaar. Kom langs tussen 14u en 17u om het vernieuwde aanbod te ontdekken. De makelaars van Century 21 Pro Domo en Pajota zijn aanwezig om alle vragen hierover te beantwoorden. Daarnaast is het modelappartement van het type Verda te bezichtigen in de reeds bewoonde fase. Een niet te missen kijkmoment!
07/09/2018

Verslag infoavond 5 september

Woensdag 5 september mochten we tijdens de infoavond op de site maar liefst 150 bewoners, kopers en geïnteresseerden ontvangen. Op deze site bevonden zich jaren terug nog de gebouwen van de NMBS en de asfaltverwerkingsbedrijven van Wegebo. Het was dan ook een doelstelling van de stad Halle om verlaten bedrijventerreinen om te zetten naar woonprojecten. Burgemeester Pieters sloot af met zijn samenvatting van Nederhem: “Een nieuwe woonwijk dicht bij het centrum, het station en bijzonder kwaliteitsvol.” Voor Bert Grugeon, Algemeen Directeur van Van Roey Vastgoed (samen met Matexi ontwikkelaars van het woonproject Nederhem), was deze infoavond een thuismatch. Hij is zelf Hallenaar en vond het dan ook zeer speciaal om voor eigen publiek te staan. De eer was dan ook aan hem om enkele nieuwe woonconcepten aan te kondigen, drie soorten appartementen. Limea bevindt zich naast de groene zone, helemaal aan het uiteinde van de site, terwijl Siena tussen de reeds bewoonde blokken en de nieuwe weg zal komen te staan. Deze twee types worden later nog uitgebreid voorgesteld, alvorens in verkoop te gaan. Het derde concept zijn de zeer grote appartementen van het type Ora, die reeds in verkoop gaan tijdens de kijkdag van zondag 9 september. Luc De Hovre van Styfhals architecten toonde enkele zeer uiteenlopende werken van zijn bureau om daarna af te sluiten met een rondleiding doorheen de site.
30/08/2018

Infoavond 5 september

Waar staan we nu en wat moet er nog komen? Dat is de vraag die we ons stellen ter voorbereiding van de infoavond die komende woensdag plaatsvindt op de site van Nederhem. We verwelkomen er iedereen die geïnteresseerd is in de vooruitgang van het woonproject. Vanaf 18u zullen burgemeester Dirk Pieters en Stephan Verwee (Haviland) een woordje uitleg komen geven. Bert Grugeon (NV Nederhem Vastgoed) zorgt voor een update over het woonproject, en brengt ons op de hoogte van de toekomstige plannen. We sluiten af met een rondleiding doorheen de site, onder leiding van architect Luc De Hovre. Kom je ook langs? Laat ons weten via infoavond.nederhem.be
16/07/2018

Opening Spoorwegstraat

Kom je regelmatig aan de site van Nederhem voorbij, dan zal je al wel gemerkt hebben dat de realisatie van het project goed opschiet. Dat betekent ook dat binnenkort een aantal nieuwe straten in gebruik genomen worden. Zo zal de Spoorwegstraat de Nederhembrug verbinden met de Nederhemsite. Maar er is meer. Want in de komende jaren worden ter plaatse een aantal bestaande straten tot groene zone omgebouwd. En ook dat is natuurlijk goed nieuws voor de bewoners. Een duidelijk overzicht van de geplande veranderingen vind je op het plan hiernaast en op de website van de stad Halle (https://bit.ly/2usM1bY).
06/07/2018

Nederhem op de Stroppenconcerten

Op 9 juli gaan de Stroppenconcerten editie 2018 van start. Elke maandag van de maanden juli en augustus ben je van harte welkom op de terreinen van jeugdcentrum Stroppen voor een sterk staaltje muziek uit eigen streek. En dat helemaal gratis. Dit jaar geven o.a. Six & Sara, Diamonds on the rocks en De Schlagershowband het beste van zichzelf. Op dinsdag 14 augustus (en die week dus uitzonderlijk niet op maandag) staat zelfs levende legende Paul Michiels (Soulsister) op het programma. Ook wij zijn van de partij. Want met de Stroppenconcerten kom je helemaal thuis in Halle. Precies zoals we het graag willen! Bovendien is de locatie makkelijk bereikbaar vanuit Nederhem. Niet te missen Het volledige programma en alle praktische info vind je op http://stroppenconcerten.be.